Nules convoca concentració de suport a Ucraïna aquest diumenge

Nules convoca concentració de suport a Ucraïna aquest diumenge
04/03/2022 -

L’Ajuntament de Nules ha convocat una concentració de suport al poble ucraïnés diumenge, 6 de març, a les 11 hores a la Plaça Major de la localitat, on a més es llegirà un manifest.

Així doncs, es tracta d’una actuació consensuada amb els veïns i les veïnes d’origen ucraïnés residents al municipi de Nules en la reunió, que va tindre lloc dimecres passat, amb l’alcalde, David García, i representants dels diferents grups municipals per a escoltar les seues necessitats i preocupacions.

Davant açò, l’alcalde assenyala que “fem una crida a tota la ciutadania perquè diumenge es concentre a la plaça. Amb aquest acte es vol traslladar el nostre suport i solidaritat a tot el poble ucraïnés”.

A més, també s’ha posat en marxa una campanya municipal d’ajuda humanitària amb la recollida d’aliments no peribles; medicaments; roba i material tèxtil; material de refugi; i d’higiene. De manera que, s’ha habilitat la planta baixa de l’Ajuntament per a la recollida de tot aquest material.

Amb tot, cal assenyalar que l’Ajuntament de Nules portarà a terme, en coordinació amb la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), totes les actuacions i iniciatives necessàries per a ajudar al poble ucraïnés, “de fet aquesta campanya de recollida d’aliments i materials està dissenyada tenint en compte les recomanacions fetes per la FVMP”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari