Nules coordina amb les cooperatives l’inici de la campanya citrícola

Treballen conjuntament les mesures establertes per a la prevenció i control de la Covid-19 en el sector agrari

Nules coordina amb les cooperatives l’inici de la campanya citrícola
10/09/2020 -

L’Ajuntament de Nules s’ha reunit amb representants de les principals cooperatives de la localitat, Nulexport i Cipla, per a coordinar l’inici de la campanya citrícola.

De manera que, tant l’alcalde de Nules, David García, com el regidor d’Agricultura, César Estañol, juntament amb el cap de la Policia Local han pogut conèixer de primera mà els problemes que les cooperatives tenen davant l’actual situació derivada de la pandèmia.

No obstant això, en aquesta trobada han repassat els protocols de seguretat i la resolució de les conselleries de Sanitat Universal i Agricultura en la que s’estableixen les mesures per a la prevenció i control de la Covid-19 en el sector agrari.

“Hi ha que treballar conjuntament per a garantir la màxima seguretat als treballadors i treballadores d’aquest sector que en unes setmanes començarà la campanya tant en els magatzems de taronja com al camp. Per tant, des de l’ajuntament anem a demanar a Sanitat que es puguen fer test o proves PCR als temporers, de la mateixa manera que s’establirà controls de la Policia Local, tal com ens han demanat les cooperatives, per a vigilar que el personal compleix amb totes les recomanacions i mesures marcades per les autoritats sanitàries”, explica l’alcalde de Nules, David García.

Així doncs, entre les diferents mesures que al llarg de la campanya es desenvoluparan cal destacar la realització d’un registre diari de les persones en les que cada treballador i treballadora ha tingut contacte per a facilitar el rastreig davant un possible rebrot; també es va a treballar en grups el més estables i reduïts possible.

Altres mesures obligatòries són l’ús de la mascareta, mantindre la distància de seguretat, i netejar-se de manera continuada les mans. També es mesurarà la temperatura a tot el personal i es ventilarà els espais de treball.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari