Nules coordina els dispositius de seguretat per a les festes patronals d'octubre

Nules coordina els dispositius de seguretat per a les festes patronals d'octubre
06/10/2022 -

La Junta Local de Seguretat s’ha reunit hui a Nules per a tractar i coordinar diferents assumptes relacionats amb la seguretat de les festes patronals en honor a la Verge de la Soledat que tindran lloc els dies del 7 al 16 d’octubre.

La junta ha estat presidida per l’alcalde de Nules, David García, i per la secretària de la Subdelegació del Govern a Castelló, M. Jerusalem Rodrigo Alors, i ha comptat amb la presència també de la Cap de la Unitat contra la Violència sobre la Dona, Rosa Marco, de representants de les forces de seguretat com la Guàrdia Civil, Policia Nacional adscrita a la Generalitat Valenciana, i Policia Local, a més de representants de Protecció Civil, Creu Roja, Parc de Bombers i el Centre de Salut.

Així doncs, un dels temes principals que s’ha tractat està relacionat amb els actes taurins i el dispositiu de seguretat que hi haurà en el concert de La Fúmiga que tindrà lloc el dissabte, 15 d’octubre, en l’Avinguda Marqués de Santa Cruz, sobre aquest tema l’alcalde explica que “hi haurà controls d’accés, comptarem, per tant, amb la col·laboració de la Guàrdia Civil, Policia Local i Protecció Civil de Nules”. També hi haurà vigilància en les zones de les discomòbils que tindran lloc en quatre ubicacions diferents al llarg dels caps de setmana festius.

Entre altres dels assumptes tractats cal destacar, al seu torn, la preocupació existent pel consum d’alcohol i drogues de menors en els dies festius i per aquest motiu també enguany es realitzaran controls, de la mateixa manera que s’instal·larà un Punt Violeta en la zona del concert, “es tracta d’un espai per a informar, previndre i conscienciar a la ciutadania sobre qualsevol tipus d’agressió sexista que compta amb personal especialitzat”, matisa David García.

Seguretat ciutadana

En un altre ordre de coses, s’han tractat diferents temes relacionats amb la seguretat ciutadana com el seguiment del tràfic de drogues en el municipi; o les denúncies per violència de gènere, “que s’han triplicat des de l’any 2019, de manera que és un tema que ens preocupa i instem que qualsevol víctima continue denunciant aquest tipus de conductes”, comenta l’alcalde.

Així mateix, també s’ha parlat de la campanya citrícola que començarà en breu i s’ha acordat la realització de controls del camp coordinats entre les diferents forces de seguretat com la Policia Local, Guàrdia Civil i Policia Nacional.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari