Nules crea una escola de famílies per a la prevenció en conductes additives

Va dirigida a pares, mares i a adolescents i es vol donar suport i assessorament a les famílies

Nules crea una escola de famílies per a la prevenció en conductes additives
22/12/2020 -

L’Ajuntament de Nules, mitjançant la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Additives (UPCCA), ha posat en marxa aquest mes de desembre la primera escola de pares, mares i adolescents.

Es tracta d’un servei amb el qual es vol donar a conéixer les noves addicions a les quals s’enfronten els menors, amb informació real i fiable front als mites que envolten les problemàtiques relacionades amb les drogues i les conductes additives. En definitiva, la idea és donar suport i assessorament a les famílies per educar en la prevenció, els hàbits i les relacions saludables.

Així doncs, des de la regidoria de Sanitat, Susana Tusón, s’assenyala que “les sessions es divideixen en dos grups, un per a mares i pares i l’altre per a adolescents. En les diferents sessions es treballa per donar ferramentes a adolescents i progenitors per a les relacions familiars, així com per a adquirir competències que contribuïsquen al seu benestar. Donat que en la vida quotidiana hi ha nous conflictes que requereixen noves estratègies educatives”.

L’adolescència és una etapa en la qual la família travessa per moments conflictius on s’ha de compaginar la protecció del o l’adolescent, amb l’adquisició de llibertats per al seu creixement i autonomia.

En aquest cas, les sessions s’han realitzat a l’edifici de serveis socials per donar suport a famílies usuàries.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari