Nules crea una comissió tècnica interdepartamental per a la destinació turística intel·ligent

Nules crea una comissió tècnica interdepartamental per a la destinació turística intel·ligent
11/03/2024 -

L’Ajuntament de Nules, des de la regidoria de Turisme, ha impulsat la creació d’una Comissió Tècnica Interdepartamental per a la Destinació Turística Intel·ligent (DTI), que està composta per diferents treballadors del consistori municipal.

L’objectiu principal d’aquesta iniciativa és continuar millorant el municipi com a destinació turística, de manera que la creació d’aquesta comissió té la finalitat de crear sinergies entre diferents departaments de l’Administració Local per a supervisar futurs projectes turístics i patrimonials. La comissió, a més de comptar amb el departament de Turisme, compta amb una representació dels departaments de Medi Ambient, Seguretat, Urbanisme, ADL, Informàtica i de Brigada Municipal.

Així doncs, la creació d’aquesta comissió ve unida a l’aprovació, al ple del mes de gener, del Pla Estratègic de Turisme de Nules; un document que permetrà a la localitat, al costat de la creació de la comissió, passar a formar part del Nivell I de Municipi Turístic Intel·ligent. La seua rellevància radica en el fet que, a partir d’ara, el consistori municipal podrà tornar a sol·licitar subvencions en matèria de turisme a l’entitat autonòmica.

L’edil de Turisme, Guillermo Latorre, destaca la importància dels passos que des de l’Ajuntament s’estan donant en matèria turística i patrimonial, “estem creant una oferta turística important, la qual estem externalitzant, i amb l’impuls turístic dels últims anys, hem d’organitzar-la internament i crear sinergies entre diferents departaments per a així consolidar Nules com a destinació turística”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari