Nules compta amb una renovada zona d'oci en Quatre Camins

Nules compta amb una renovada zona d'oci en Quatre Camins
05/02/2021 -

Nules compta amb una nova zona d’oci amb berenador per a poder gaudir de l’aire lliure i de la natura, es tracta del parc Quatre Camins que recentment ha sigut remodelat i endreçat.

Entre les actuacions de millora que s’han portat a terme cal destacar la construcció de paellers, sent el primer espai públic del municipi que ofereix aquest servei; a més, també s’ha dotat de taules picnic i s’ha restaurat les existents d’obra que es trobaven en molt mal estat. Per altra banda, s’ha adequat una zona per a aparcament de vehicles, i s’ha instal·lat tanca per tot el recinte per a dotar-lo de major seguretat. I en breu, s’instal·laran papereres i contenidors.

Precisament, hui l’alcalde David García, acompanyat per alguns regidors, ha visitat aquest lloc per a conèixer de primera ma les millores fetes, “amb aquestes actuacions s’ha dignificat la zona de Quatre Camins que estava molt abandonada i que sols comptava amb uns quants pins. S’ha transformat aquest lloc en un berenador, per tant el nostre poble compta a partir d’ara amb un servei més que farà que els veïns i les veïnes no tinguen que desplaçar-se a altres municipis del voltant per a passar una jornada a l’aire lliure”.

De la remodelació de la zona d’oci Quatre Camins s’ha encarregat l’alumnat dels mòduls d’obra i de fusteria del Taller d’Ocupació Nules V que es va desenvolupar el passat any 2020, “de manera que les actuacions han segut finançades amb la seua totalitat per aquest programa que compta amb fons municipals i autonòmics”, matisa García.

Quatre Camins està en l’actualitat tancat, a l’igual que la resta de zones d’oci de la localitat, degut a les mesures restrictives decretades per a frenar els contagis per la Covid-19.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari