Nules imparteix diferents cursos emmarcats en el programa supera’t dirigit a persones en risc d’exclusió social

Les persones usuàries han après a cuidar a persones dependents i ferramentes TIC

Nules imparteix diferents cursos emmarcats en el programa supera’t dirigit a persones en risc d’exclusió social
19/12/2021 -

Des del Programa d’Itineraris Integrats per a la Inserció Sociolaboral de Persones en Situació de Risc o d’Exclusió Social, anomenat Supera’t a Nules, s’han impartit dos cursos dirigits a les persones usuàries d’aquest programa.

En concret, la formació ha estat centrada per una part en tècniques sobre “Cures de Persones Dependents”, un curs que ha tingut una durada de 20 hores; i per altra en l’aprenentatge de les TIC, que s’ha desenvolupat en dos sessions que han estat impartides per les integradores socials del Programa Supera’t a Nules.

Aquestes activitats estan contemplades en la subvenció atorgada pel Fons Social Europeu (FSE) i per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, emmarcada en el Programa d’Itineraris Integrats per a Persones en Situació de Risc o d’Exclusió Social que va dirigit a persones amb dificultats per a accedir al mercat laboral. Així doncs cal recordar que, la localitat de Nules ha estat beneficiària d’aquestes ajudes per tercer any consecutiu amb un import total de 133.928,56 euros.

Davant açò, la Regidora d’Igualtat i de Polítiques Inclusives, Rosa Ventura, assenyala que “la formació és molt important per a millorar la ocupabilitat d’aquestes persones que participen en aquest programa. De fet, amb aquesta iniciativa promoguda pel Departament de Serveis Socials de l’ajuntament es treballa de manera individualitzada la inserció sociolaboral ajustant-se a les necessitats de cadascuna de les persones usuàries”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari