Nules dona a conéixer les cultures que conviuen en el municipi amb la V Trobada Gastronòmica Intercultural

Nules dona a conéixer les cultures que conviuen en el municipi amb la V Trobada Gastronòmica Intercultural
19/09/2022 -

Nules albergarà dissabte, 24 de setembre, a partir de les huit de la vesprada la V Trobada Gastronòmica Intercultural amb la qual es vol donar a conéixer les cultures de persones d’altres nacionalitats que resideixen al municipi.

Així doncs, hui s’ha presentat aquesta trobada que tindrà lloc a la plaça de Fra Asensi Nebot i que comptarà amb un total de nou estands de diferents països. De manera que, tant l’alcalde de Nules, David García, com la tècnica de l’oficina PANGEA de Nules, Pilar Benlloch, i el vicepresident local de Creu Roja, José Casaus, i el tècnic de Creu Roja Nules, Salvador Grifo, han coincidit a assenyalar que “un dels objectius d’aquest esdeveniment és precisament conéixer altres cultures que estan convivint en la nostra població, a més també es pretén potenciar la integració i el respecte a la diversitat”.

La trobada està organitzada pel departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Nules, més en concret per l’Oficina d’Atenció a les Persones Migrades (PANGEA) de Nules que treballa amb la població migrant i la seua integració.

Les persones visitants a aquesta trobada podran degustar plats típics de països com ara Marroc, Algèria, Argentina, Ucraïna, Pakistan, Romania, o Veneçuela, a més el nostre país estarà representat per l’Associació d’Hostalers de Nules (Ashonul) i l’Associació de “Amas de Casa” de Nules i la recaptació de la venda de tiquets anirà destinada aquest any a Creu Roja Nules.

Amb tot, l’alcalde matisa que “amb aquesta iniciativa es pretén donar visibilitat a la diversitat cultural que hi ha al nostre municipi amb l’exposició i degustació de productes, es tracta d’una activitat amb la qual es promou la integració de les persones migrants de Nules i que a més té un caràcter benèfic”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari