Nules donarà a conéixer a Fitur les seues 15 rutes patrimonials

Presentarà el nou eslògan promocional “Nules, tant per descobrir”

Nules donarà a conéixer a Fitur les seues 15 rutes patrimonials
18/01/2022 -

L’Ajuntament de Nules presentarà com a novetat en la pròxima edició de FITUR la seua àmplia oferta turística basada en les seues rutes patrimonials que, en el seu conjunt, expliquen tota la història i la seua riquesa tant cultural com patrimonial al complet.

En aquest sentit, el regidor de Turisme i Patrimoni, Guillermo Latorre, explica que “sumem cinc noves rutes a les ja existents l’any passat, arribant a un total de quinze, es tracta d’unes rutes realitzades amb molt de rigor històric fruit d’anys d’investigació”.

Aquestes rutes, totes elles de nova creació en la present legislatura, i posades en marxa per primera vegada des de l’any passat, han tingut una gran acollida per la població local i gran repercussió entre els diferents municipis de la província. Ara, des de la regidoria s’apunta a més que el pròxim pas serà “consolidar aquesta oferta turística amb la seua senyalització”, recalca l’edil.

Així mateix, es vol englobar tota l’oferta turística baix una mateixa marca que també es presentarà a FITUR, de manera que el nou eslògan promocional serà “Nules, tant per descobrir”.

La cita a Madrid també servirà perquè l’Ajuntament de Nules reivindique el valor patrimonial de les casetes de primera línia de la platja. Així doncs, recalca la necessitat d’actuar en la costa, tal com recentment va anunciar el Ministeri de Transició Ecològica.

A més, la regidora de Platges, M. José Esteban, exposarà les diferents accions que s’estan duent a terme, com aconseguir la Bandera Blava per a la platja de l’Alcúdia, o el Sender Blau per a la platja de les Marines després de més d’un any d’estudi i de la redacció del projecte, entre altres objectius.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari