Nules dedica el cap de setmana a la promoció de la lectura

Organitza diferents activitats al voltant del Dia del Llibre

Nules dedica el cap de setmana a la promoció de la lectura
22/04/2021 -

Les regidories de Biblioteca, Cultura i de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Nules han organitzat, per aquest cap de setmana, diferents activitats relacionades amb la literatura i la promoció de la lectura per a commemorar el Dia del Llibre.

Per a encetar aquests dies literaris, divendres dia 23 d’abril, a les 18:00 hores, al Mercat Municipal tindrà lloc una sessió de conta-contes. De manera que, els xiquets i les xiquetes, de 7 a 11 anys, podran assistir a la representació en valencià del llibre “Moby Dick”, a més al finalitzar els assistents rebran un llibre en valencià.

Seguidament, a les 18:30 hores, s’inaugurarà l’exposició “El Quixot vist per Fandos” de l’artista Manuel Martí Fandos. A través d’aquesta mostra, que compta amb 49 dibuixos sobre el Quixot, l’espectador podrà gaudir de les aventures del gentilhome cavaller d’una manera diferent. Aquesta exposició es podrà visitar a la Sala d’Exposicions de la Biblioteca Municipal “José Vicente Felip Monlleó” fins al 2 de maig amb aforament limitat.

Per altra banda, també aquest cap de setmana seguirà la programació emmarcada en el Festival Nules Negre, de fet a les 19:30 hores, al Saló Multifuncional, es projectarà el curt “La chica a la que no supiste amar”, on estarà present la seua directora, la periodista i escriptora Marta Robles.

Finalment, el dissabte 24 i el diumenge 25, a les 18:30 hores, la periodista i escriptora, Pepa Bueno, i la periodista i l’escriptora local, Mónica Mira, respectivament, presentaran les seues últimes obres al Mercat Municipal.

Les persones interessades trobaran tota la informació de les diferents activitats, que es van a realitzar durant aquests dies, als canals oficials d’informació de l’Ajuntament.

Cal assenyalar que l’any passat no es va poder realitzar cap activitat relacionada amb el Dia del Llibre a causa de la pandèmia, però enguany es podrà dur a terme aquesta programació respectant en tot moment les mesures sanitàries pertinents.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari