Nules demana a Costes el suport en les seues reivindicacions de protecció del litoral

Nules demana a Costes el suport en les seues reivindicacions de protecció del litoral
09/11/2023 -

L’alcalde de Nules, David García, i la regidora de Platges, M. José Esteban, s’han reunit amb el nou director general de Costes, Ports i Aeroports de la Generalitat Valenciana, Vicente Martínez Mus, per a traslladar-li la situació del litoral de Nules i la seua problemàtica.

Entre els assumptes tractats cal destacar el que té a veure amb la protecció de les casetes de primera línia de la platja, en aquest sentit s’ha demanat al director general de Costes que intervinga amb la Conselleria de Cultura perquè es redacte l’informe favorable per a la seua declaració com a Bé de Rellevància Local (BRL), “es tracta d’una figura molt important per a poder protegir aquest patrimoni local i en la que l’ajuntament està treballant des de fa temps, per tant, hem demanat al director general de Costes el seu suport”, comenta l’alcalde. Així mateix, també han parlat d’aspectes que tenen a veure amb la regeneració del litoral de Nules.

Amb tot, des de la Direcció General de Costes s’ha donat suport a les reivindicacions històriques de Nules com ara la regeneració i la protecció de les casetes, i ha traslladat a les autoritats locals que la Generalitat Valenciana està treballant en una llei autonòmica que preveu contemplar moltes de les reivindicacions de Nules.

Davant açò, l’alcalde de Nules, David García, remarca que ha estat una reunió satisfactòria donat que l’actual director general de Costes és coneixedor en primera persona de tota la problemàtica que afecta al litoral de Nules, “per què en aquests darrers anys ha estat molt involucrat en aquests temes que afecten a la costa, i ha visitat Nules cada volta que el veïnat s’ha manifestat per a reivindicar la regeneració i la protecció de les nostres platges”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari