Nules acomiada la programació d'oci juvenil alternatiu amb 'La nit a la NUAC'

Nules acomiada la programació d'oci juvenil alternatiu amb 'La nit a la NUAC'
20/06/2022 -

El Programa d’Oci Alternatiu per a Adolescents NUAC del Casal Jove de Nules ha acomiadat aquest cap de setmana el pla d’activitats d’aquesta temporada amb “la Nit a Nuac”.

De manera que, 18 joves d’entre 12 i 17 anys, van poder gaudir d’una jornada de diversió, jocs, cinema i festa que va començar a les 21.00 hores de la nit de dissabte, 18 de juny, amb un sopar i va finalitzar diumenge, 19 de juny, a les 9 del matí.

Així doncs, la programació va comptar, entre d’altres, amb el concurs “Tú sÍ que vales” amb diferents actuacions tant individuals com de grup dels joves participants; amb cinema d’estiu que va tindre lloc al pati del Casal Jove; i amb una Disco Party.

Amb tot, després de l’aturada de l’època estival, el Programa d’Oci Alternatiu per a Adolescents NUAC tornarà amb la seva activitat al mes de setembre per poder amenitzar els caps de setmana dels adolescents.

Per altra banda, cal assenyalar també que el programa d’Estiu Jove i el Campament d’Estiu programats per al mes de juliol han omplert la seva quota d’inscripció un dia abans d’acabar el termini amb 20 joves que assistiran tant a les activitats de l’Estiu Jove com al campament.

“Nules pot estar molt orgullosa de ser un municipi que es preocupa per l’oci dels seus joves, de fet des del consistori estem constantment planejant activitats perquè els adolescents puguen gaudir d’aquesta etapa tan important de la seua vida de la millor manera possible”, afirma el regidor de Joventut, Gabriel Torres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari