Nules destinarà 158.000 euros en millorar el Camí Serratelles

Nules destinarà 158.000 euros en millorar el Camí Serratelles
11/04/2022 -

L’Ajuntament de Nules invertirà un total de 158.033,72 euros en la millora del camí de Serratelles, de manera que en breu començaran les obres que compten amb un termini d’execució de tres setmanes, i amb les quals es vol dotar a aquesta zona de major seguretat viària amb la construcció d’una calçada per a vianants.

En concret, s’ha adjudicat la primera fase d’aquesta actuació que contempla el tram que va des del camí del Mar al carrer de Xàbia, on es troba la finca de l’Olivero.

Així doncs, entre les principals accions que es portaran a terme cal destacar l’ampliació de l’amplada de l’asfaltatge del camí perquè puga disposar d’un voral per a vianants, “que funcione com itinerari segur d’accés als habitatges i carrers d’aquest tram de camí”, comenta l’alcalde i regidor d’Obres i Serveis, David García.

Així mateix, García assenyala, a més, que en definitiva es tracta de dotar a aquesta zona de major seguretat viària, “és una zona molt transitada perquè és el camí d’enllaç pel litoral entre Nules i Moncofa, per aquest motiu en els trams més estrets del carril de vianants i on es detecte baixa visibilitat es col·locaran bandes reductores de velocitat per als vehicles”.

Amb tot, el consistori està ja treballant en la redacció del projecte de la segona fase d’aquesta actuació, que contemplarà les obres per a unir aquest tram amb Moncofa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari