Nules dignifica el Teatre Alcázar amb més de 60.000 euros

Nules dignifica el Teatre Alcázar amb més de 60.000 euros
16/03/2021 -

L’Ajuntament de Nules invertirà més de 60.000 euros en diferents actuacions de manteniment i millora del Teatre Alcázar de la localitat.

D’aquestes actuacions destaca el tractament fet a algunes zones d’aquest immoble afectades per tèrmits, com ara l’espai de la platea. També s’ha substituït la fusta més malmesa i tractat per a evitar danys provocats pels tèrmits.

Per altra banda, també s’han portat a terme arranjaments d’algunes filtracions d’aigua detectades al sostre, principalment en la zona del teatre que dóna al carrer dels Dolors.

Així mateix, en els pròxims mesos es preveu pintar tant l’interior com la façana del teatre.

Davant açò, la regidora de Cultura i d’Edificis Municipals, M. José Esteban, explica que “feia anys que no s’havien fet actuacions de manteniment d’aquesta envergadura al teatre, i ha sigut durant el període de confinament quan en una de les revisions periòdiques s’han detectat humitats i s’ha pogut comprovar, a més, que hi havia punts que estaven més malament del que se suposava en un principi. Per tant, hem hagut de portar a terme totes aquestes actuacions perquè el teatre quan reprenga la seua activitat estiga en condicions òptimes”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari