Nules posa a la disposició de treballadors de Nordex l'Agència de Desenvolupament Local

Nules posa a la disposició de treballadors de Nordex l'Agència de Desenvolupament Local
26/04/2022 -

L’alcalde de Nules, David García, s’ha reunit de nou amb una representació dels treballadors de l’empresa Nordex de la Vall d’Uixó, afectats per la finalització de l’activitat i del procés d’acomiadament col·lectiu fet per l’empresa.

De manera que, des de l’Ajuntament de Nules s’ha traslladat el seu suport a les persones que han perdut el seu lloc de treball, i davant d’aquesta situació ha posat a la seua disposició els serveis i eines municipals en matèria d’ocupació per a assessorar-los perquè es puguen reincorporar tan aviat com es puga al mercat laboral.

Així doncs, entre els principals serveis es troba l’Agència de Desenvolupament Local (ADL), “en tractar-se del departament que s’encarrega de facilitar la recerca de feina a les persones aturades i d’ajudar també a les empreses del municipi a cobrir les necessitats de personal”, comenta l’alcalde. Així mateix, “el consistori els facilitarà tots els tràmits i assessorament que necessiten, per tant, les persones interessades hauran de lliurar el seu currículum a aquesta agència”.

Cal recordar que, hi ha un centenar de treballadors afectats pel tancament d’aquesta planta de producció d’aerogeneradors, dels quals 13 són de Nules.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari