Nules prepara un dispositiu especial per a controlar el compliment de mesures per Setmana Santa

Nules prepara un dispositiu especial per a controlar el compliment de mesures per Setmana Santa
30/03/2021 -

L’Ajuntament de Nules ha preparat un dispositiu especial davant el període de vacances de Setmana Santa i Pasqua. Per aquest motiu, ha tingut lloc una reunió per a coordinar els efectius de la Policia Local, de Protecció Civil i de Creu Roja Nules de cara al compliment de la normativa Covid en vigor, principalment.

Així doncs, s’ha acordat reforçar la plantilla d’agents de la Policia Local durant aquests dies “per a vigilar el compliment de totes les mesures restrictives, especialment es vol controlar les festes il·legals en habitatges privats o els botellons si es dona el cas”, assenyala l’alcalde i regidor de Policia Local i Seguretat, David García.

Davant açò, es fa una crida a la població per a que si es detecta algun incompliment de la normativa en espais privats que es contacte amb la Policia Local. No obstant això, es recorda que l’incompliment de les mesures Covid-19, dictaminades per la Generalitat Valenciana fins al 12 d’abril, comporta una sanció, de manera que es recorda l’obligatorietat de portar la mascareta ara també d’ús obligatori en espais a l’aire lliure com la platja, guardar les distàncies de seguretat, limitar a quatre persones màxim l’estada en espais públics, i que els encontres en domicilis estan limitats al mateix nucli de convivència.

De fet, també es controlarà els horaris i els aforaments de l’hostaleria i restauració i la limitació de mobilitat nocturna a partir de les 22 hores, entre altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari