Nules donarà continuïtat al projecte CoVIDActiva

En breu es reprendran les sessions enfocades a la promoció de l’envelliment actiu

Nules donarà continuïtat al projecte CoVIDActiva
11/11/2020 -

L’Ajuntament de Nules donarà continuitat al projecte “CoVIDActiva” davant la gran acollida que va tindre entre les persones majors del municipi aquesta iniciativa que es va desenvolupar al llarg dels mesos d’agost, setembre i d’octubre a la localitat, a les platges i a Mascarell.

De fet, des de la regidoria de Persones Majors es vol seguir col·laborant amb l’Associació de Jubilats i Pensionistes Cantalobos per a que puguen seguir gaudint d’aquest programa al llarg del mesos de novembre i desembre “aquest projecte inicialment es va dur a terme amb una subvenció de la Diputació Provincial de Castelló però des de l’ajuntament hem volgut donar-li continuïtat al tractar-se d’una iniciativa molt beneficiosa per a aquest sector de la població, donat que es promou entre les persones participants l’envelliment actiu, l’autonomia, i la prevenció de la dependència. De manera que, l’ajuntament segueix recolzant, una vegada més, a l’associació per a que puga portar a terme aquestes activitats”, comenta la responsable de l’àrea, Susana Tusón.

Així doncs, poden participar d’aquest programa un total de cent persones que realitzaran diferents accions d’estimulació cognitiva, que degut a l’actual situació d’emergència sanitària es treballaran a casa. Per tant, una graduada en psicologia serà l’encarregada de repartir el pla quinzenal a les persones participants i de coordinar el programa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari