La Policia Local de Nules farà ús de drons en la campanya citrícola

Les diferents forces de seguretat coordinen els dispositius de seguretat per a les festes de la Soledat

La Policia Local de Nules farà ús de drons en la campanya citrícola
01/10/2019 -

La Junta Local de Seguretat, formada per l’alcalde de Nules, David García; el secretari general de la Subdelegació del Govern a Castelló, Gabriel Estevan de la Fuente, i representants de les forces de seguretat com ara la Guàrdia Civil, Policia Nacional adscrita a la Generalitat Valenciana, i Policia Local, i representants de Protecció Civil, Creu Roja, Parc de Bombers i Centre de Salut, s’han reunit per a tractar i coordinar diferents assumptes relacionats, entre d’altres, amb la campanya citrícola i la seguretat de les festes patronals en honor a la Mare de Déu de la Soledat que se celebraran del 4 al 14 d’octubre.

Sobre això, l’alcalde de Nules i regidor de Seguretat i Policia Local, David García, comenta que “davant la proximitat del començament de la campanya citrícola, s’ha parlat de diferents punts relacionats amb el desenvolupament d’aquesta campanya al nostre terme municipal i s’ha acordat per primera vegada que la Policia Local de Nules puga fer controls amb drons”.

També s’han repassat els actes de festes, dia per dia, per a veure els efectius necessaris per a garantir la seguretat ciutadana durant els dies festius. Per tant, hi haurà un dispositiu especial en els actes més multitudinaris i també hi haurà més efectius en els actes taurins.

Entre els assumptes tractats cal destacar la preocupació existent pel consum d’alcohol de menors en els dies festius, per aquest motiu es continuarà amb la campanya que va començar a les festes patronals de l’any passat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari