Nules du a terme actuacions de millora a les platges per les vacances de Setmana Santa i Pasqua

La platja de les Marines té com a novetat una pista de petanca i una nova passarel·la accessible

Nules du a terme actuacions de millora a les platges per les vacances de Setmana Santa i Pasqua
08/04/2022 -

L’Ajuntament de Nules està portant a terme diferents actuacions de millora i embelliment d’algunes zones de les seues platges perquè el veïnat i les persones visitants puguen gaudir-les en les vacances de Setmana Santa i Pasqua, en concret uns dels espais que s’ha beneficiat d’aquestes accions ha sigut la platja de les Marines que compta amb un nou servei com és la pista de petanca que s’ha construït recentment, i amb una nova passarel·la accessible.

De fet, la regidora de Platges, M. José Esteban, assenyala la importància d’aquestes actuacions, “estem treballant per a dotar les nostres platges de nous
serveis, de manera que la platja de les Marines és la primera que compta amb una pista de petanca, amb la que a més donem resposta a una sol·licitud feta pels mateixos usuaris i residents d’aquesta zona”.

Per altra banda, s’ha actuat també en la resta del litoral adequant totes les platges; i s’ha seguit amb el pla d’embelliment de les platges pintant el mobiliari urbà com ara els bancs, entre d’altres.

L’alumnat del programa “Et Formem” i del Taller d’Ocupació han sigut els encarregats de dur a terme aquestes actuacions que seguiran en els pròxims
mesos, així doncs, M. José Esteban, comenta al respecte que “amb aquesta iniciativa es vol canviar la imatge de les nostres platges amb actuacions de manteniment, millora i d’embelliment de diferents zones.

En aquest sentit, s’està treballant en l’adequació d’alguns punts en mires a la temporada de Setmana Santa i Pasqua, però se continuarà actuant per a què a l’estiu i durant la resta de l’any puguem tindre les platges en les millors condicions”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari