Nules organitza 'El Quixot vist per Fandos', la seua primera exposició itinerant

Nules organitza 'El Quixot vist per Fandos', la seua primera exposició itinerant
30/03/2021 -

La Biblioteca Municipal “José Vicente Felip Monlleó” de Nules ha organitzat la seua primera exposició itinerant, es tracta de la mostra anomenada “El Quixot vist per Fandos” (Nules-2021) que acull l’obra de l’artista borrianenc Manolo Fandos.

L’exposició compta amb un total de 49 dibuixos sobre el Quixot, alguns d’elles de gran format, mitjançant els quals es vol apropar al públic aquesta reconeguda obra literària de l’escriptor Cervantes.

De fet, des de l’ajuntament s’ha volgut concebre aquesta exposició perquè l’espectador puga endinsar-se en les aventures del gentilhome cavaller. Per això, cadascuna de les obres ha sigut dotada de mitjans tecnològics per a poder llegir el resum del capítol al qual fa referència el dibuix de l’artista Manolo Fandos.

Així mateix, des de la regidoria de biblioteques s’ha volgut també dotar a la mostra de tres tipus d’activitats didàctiques acords als diferents cursos docents de l’alumnat, “és la primera mostra itinerant que organitza la biblioteca municipal, i que donat el seu caràcter didàctic de gran interès es podrà cedir a les poblacions que estiguen interessades”, remarca Susana Tusón.

Cal assenyalar que aquesta setmana ha tingut lloc la primera visita guiada a càrrec del comissari de l’exposició, Carlos Gómez, a l’alumnat del programa Et Formem de la localitat.

No obstant això, la inauguració oficial de l’exposició serà el pròxim 23 d’abril amb motiu de la celebració del Dia del Llibre, encara que la mostra està disponible per a visites i activitats didàctiques dels centres educatius que ho sol·liciten.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari