Nules embelleix el seu cementeri

Nules embelleix el seu cementeri
10/03/2021 -

L’Ajuntament de Nules està portant a terme diferents actuacions de millora i condicionament del cementeri municipal amb la intenció d’embellir aquest espai.

Així doncs, entre les principals actuacions que s’han realitzat cal destacar el canvi del pis de l’entrada principal amb llamborda; la plantació de xiprers en les zones on no hi havia; a més també s’han fet altres treballs de jardineria amb la plantació de flors i arbustos amb els que es canvia la imatge del recinte. Per altra banda, en aquests moments s’està portant a terme també una renovació dels bancs que hi ha al cementeri.

Aquestes actuacions compten amb la col·laboració de l’alumnat de diferents mòduls tant del programa Et Formem com del Taller d’Ocupació Nules VI.

Davant açò, la regidora de Cementeri, Susana Tusón, comenta que “es vol que el cementeri municipal siga un espai agradable a l’hora d’anar a visitar els nostres éssers estimats i que s’integre en el poble com una zona enjardinada, per tant a més de les accions de manteniment i construcció de nous nínxols s’han incorporat actuacions de jardineria, principalment, per a embellir l’entorn”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari