Nules embelleix les seues platges amb una barca donada per veïns

Nules embelleix les seues platges amb una barca donada per veïns
17/11/2020 -

L’Ajuntament de Nules ha instal·lat a la zona del far de les platges de Nules una barca amb la que es vol embellir un dels principals accessos a la població marítima i que ha segut possible per la donació de quatre veïns de la localitat, que de manera desinteressada han entregat aquesta embarcació a l’ institució local.

Precisament hui l’alcalde, David García, i la regidora de Platges, M. José Esteban han visitat el lloc on es troba la barca on han presentat els projectes en els que estan treballant de cara a la pròxima temporada estival. En aquest sentit s’ha posat l’accent en el pla d’embelliment de les platges del que forma part aquesta embarcació.

“Entre les diferents accions que s’estan portant a terme en les nostres platges està el seu embelliment amb elements significatius com aquesta barca”, matisa Esteban.

Així doncs, s’ha volgut també agrair públicament el gest realitzat per Manuel Romero Roselló, Francisco José Romero Roselló, Miguel Ibáñez Gracia i José Luis Ibáñez Regal , “que amb la seua generositat han contribuït a embellir l’entorn de les nostres platges”, comenta l’alcalde.

Cal assenyalar a més que l’alumnat, professorat i l’equip directiu del mòdul de jardineria del programa Et Formem s’han encarregat de la seua ornamentació floral.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari