Nules lliura els premis del I Concurs Juvenil d'Il·lustració sobre Monstres Clàssics

Nules lliura els premis del I Concurs Juvenil d'Il·lustració sobre Monstres Clàssics
12/11/2021 -

L’Ajuntament de Nules ha lliurat els premis del I Concurs Juvenil d’Il·lustració sobre Monstres Clàssics que ha tingut lloc a la localitat emmarcat en la programació cultural anomenada “Dissabte Terrorífic”, que va tindre lloc a la Biblioteca Municipal “José Vicente Felip” el passat 30 d’octubre, i que va comptar amb la participació del Club de Lectura Cosas&Musas.

Així doncs, s’han lliurat un total de tres premis, en la Categoria Local el premi ha sigut per a Marisol Matas; en la Categoria Nacional per a Antonia Tirado i davant el número de treballs presentats s’ha atorgat un Premi Especial que ha sigut per a Berta Castellanos. De manera que, les tres premiades han rebut un val de 150 euros per a comprar al comerç local.

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde de Nules, David García; del regidor de Biblioteca, Raúl García; de la regidora de Cultura, M. José Esteban; de la presidenta del Club de Lectura Cosas&Musas, Mónica Mira; i d’alguns membres del jurat, el qual ha estat format per Juanma Gavara, Sole Mechó, Inés Gavara i Marina Avariento als que s’ha donat també un detall per la seua implicació desinteressada en aquest concurs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari