Nules es converteix en el punt de trobada de directors de bandes i estudiants de direcció

Nules es converteix en el punt de trobada de directors de bandes i estudiants de direcció
13/02/2022 -

Nules alberga el II Curs de Direcció Musical Associació Musical Artística Nulense (AMAN) en el qual participen directors de bandes i estudiants de direcció de diferents localitats de la Comunitat Valenciana, Terol, Murcia i Navarra com ara Nules, la Vall d’Uixó, Vila-real, Vinaròs, la Jana, Llíria,Tafalla, o Abarán, entre d’altres.

Així doncs, al llarg dels dies 11, 12, 18, 19 i 20 de febrer, els assistents al curs aprendran tècniques de direcció amb classes tant teòriques com pràctiques que es desenvolupen a l’Escola de Música Artística Nulense, i que són impartides pel mestre Francisco Melero, i el director de la Banda Artística Nulense, Toni Reyero.

Aquest curs compta amb dues modalitats d’alumnat, per una banda està l’alumnat actiu, és a dir aquell amb formació i experiència prèvia, per al que hi ha places limitades fins als 10 alumnes; i per altra, l’alumnat oient.

Des de la Regidoria de Cultura s’assenyala que és molt important donar suport a aquestes iniciatives, “davant de l’èxit de la primera edició tornem a apostar per a aquesta activitat tant important per a la formació dels directors de bandes. A més, és una jornada que s’inclou en la Programació Cultural que tindrà lloc al nostre municipi fins al pròxim mes de maig”, comenta la regidora M. José Esteban.

El II Curs de Direcció Musical AMAN es tancarà diumenge, 20 de febrer, amb un concert amb la Banda Artística Nulense que tindrà lloc al Teatre Alcázar i que estarà dirigit per l’alumnat del curs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari