Nules exigeix actuacions urgents en la seua costa

Nules exigeix actuacions urgents en la seua costa
04/03/2021 -

Tristesa, impotència i enuig són els qualificatius de l’alcalde de Nules, David García, davant la contestació que el senador Carles Mulet ha rebut del Govern d’Espanya a les preguntes realitzades en relació als danys ocasionats pels últims temporals marítims a les Platges de Nules i a la previsió d’obres d’emergència en aquest litoral.

En aquest escrit s’assenyala que no s’han detectat danys al litoral de Nules que justifiquen obres d’emergència i també s’informa de les inversions que la Direcció General de Costes ha fet, al llarg de l’any 2020, a la província de Castelló quan a Nules no s’ha invertit res en la construcció d’espigons.

Per aquest motiu, des de l’Ajuntament de Nules s’ha traslladat a la Direcció General de Costes el seu malestar davant les afirmacions realitzades en la contestació feta al senador Carles Mulet.

Davant açò, l’alcalde David García, comenta que “ens ha indignat profundament la resposta perquè no respon en absolut a la realitat. En els últims anys hem remés diferents escrits en la mateixa línia que no han segut contestats. Cada any la situació del litoral de Nules és més preocupant i no estem disposats a tolerar la passivitat continuada, des de fa dècades, del ministeri competent. Per tant, exigim, una vegada més, que es realitzen les obres de regeneració necessàries en les platges de Nules, amb la construcció d’espigons suficients, de manera urgent i immediata”.

L’alcalde plantejarà prendre accions reivindicatives per a exigir al Govern d’Espanya que actue en les Platges de Nules de forma immediata i urgent.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari