Nules exigeix a Costes actuacions urgents abans de juny

Nules exigeix a Costes actuacions urgents abans de juny
13/05/2020 -

L’Ajuntament de Nules exigeix a Costes actuacions urgents abans del mes de juny per a poder tindre les platges en condicions per a la seua reobertura. Així s’ha traslladat al Servei Provincial de Costes per escrit després de diversos intents infructuosos de contactar amb el seu personal per via telefònica.

Des de la regidoria de Platges s’assenyala que després del temporal DANA Costes no ha fet ningú tipus d’actuació a les platges de Nules, “l’estat actual de les nostres platges és lamentable i Costes encara no ha portat a terme cap tipus d’acció d’emergència per a arreglar-les, per aquest motiu sol·licitem que es facen actuacions d’urgència per a que les platges estiguen preparades per a la seua reobertura abans del 10 de juny”, explica la regidora, M. José Esteban.

A més, Esteban reivindica un tracte similar a altres platges, “hem observat que Costes sí ha actuat en altres platges de la nostra província, incloses platges del voltant però no en la nostra. I tampoc hem rebut informació al respecte encara que en les últimes setmanes hem intentant contactar amb el seu personal per a transmetre el nostre malestar via telefònica. Entenem que estem travessant una situació complicada per a totes les administracions però no entenem que s’actués en unes platges i en altres no”.

Cal recordar que, l’últim temporal va afectar en gran mesura tant espais públics com privats, “feia molts anys que l’aigua de la mar no entrava en els habitatges de primera línia com ho va fer el passat mes de gener, per tant aquesta situació evidència la falta de mitjans i que és imprescindible la construcció d’espigons per a poder defensar tant la nostra platja com el nostre patrimoni local. La nostra platja no pot esperar més, ens sentim clarament perjudicats per la falta de decisions polítiques que ens donen suport i necessitem amb la major urgència que es destinen les inversions necessàries per a protegir i regenerar la totalitat del litoral”, manifesta M. José Esteban.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari