Nules fa un reconeixement a l’alumnat de primària que ha rebut el premi extraordinari al rendiment acadèmic

Per la situació sanitària actual no s’ha pogut fer el tradicional acte institucional a l’ajuntament

Nules fa un reconeixement a l’alumnat de primària que ha rebut el premi extraordinari al rendiment acadèmic
18/11/2020 -

L’Ajuntament de Nules ha reunit a l’alumnat dels Centres Educatius de Primària de la localitat que ha rebut el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic corresponent al curs 2019/2020 per a felicitar-lo pel guardó atorgat per la Conselleria d’Educació.

Així doncs, l’alcalde de Nules, David García, i la regidora d’Educació, Rosa Ventura, han volgut donar-los personalment l’enhorabona i en nom de la Corporació Municipal ha fet entrega d’un escrit de felicitació a Soledat Prior Carreguí, Carmen García Gavara, Neus Ponce González, María Romero Climent, Ángela Pérez Ribes i a Lucía Martínez Rubio. Totes elles alumnat en aquests moments de primer de l’ESO a l’IES Gilabert de Centelles de Nules.

Per aquest motiu, les autoritats locals s’han traslladat a l’institut on ha tingut lloc aquest reconeixement públic al que ha assistit també la directora de l’IES Gilabert de Centelles, Asunción Ventura, i representants de l’equip directiu del centre educatiu de secundària.

“Des de el consistori hem volgut reconèixer personalment l’esforç desenvolupat el curs passat per aquest alumnat de diferents CEIPs de la nostra població i animar-lo a seguir treballant de la mateixa manera, donat que enguany per les circumstàncies sanitàries no s’ha pogut celebrar l’acte institucional que es feia a l’ajuntament i al que assistien els membres de la Corporació Municipal i els familiars de l’alumnat premiat”, explica la regidora d’Educació, Rosa Ventura.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari