Així viu Nules la seua Fira de Ramaderia i Maquinària Agrícola 2023

Enguany se celebra amb novetats, com el Racó del Vi i el I Concurs de Gossos de Rabera

Així viu Nules la seua Fira de Ramaderia i Maquinària Agrícola 2023

Nules viu del 14 al 17 de setembre la seua Fira de Ramaderia i Maquinària Agrícola 2023, declarada Festa d’Interés Turístic Autonòmic, amb tota mena d’activitats vinculades amb l’agricultura i algunes novetats, tal com ha anunciat l’Ajuntament de Nules.

Una de les grans novetats d’enguany és un nou espai denominat ‘El Racó del vi’ que comptarà també amb productes de proximitat, on els visitants podran participar en tastos de vi i de degustacions gastronòmiques. Aquest espai estarà obert del 15 al 17 de setembre al carrer Sant Ana, cantonada amb el carrer Buenavista, amb activitats que, en paraules del regidor d’Agricultura, César Estañol, fusionaran la tradició i modernitat.

A més, tindrà lloc l’I Concurs de Gossos de Rabera de Nules; es donarà continuïtat a l’espai dedicat al patrimoni i història agrícola de Nules, que es va incloure en la fira per primera vegada l’any passat, ha confirmat el consistori.

Racó del Llaurador

L’Ajuntament de Nules continua apostant també en aquesta edició de la fira pel “Racó del Llaurador” amb una programació pròpia amb ponències relacionades amb el sector i en la qual participen diferents entitats i associacions agràries. “S’ha convertit en un punt de trobada important per al sector, per tant, continuem apostant per aquest espai que es va introduir fa uns anys a la programació de la fira”, comenta Estañol.

La fira comptarà amb demostracions com la dels ferrers, amb el X Concurs de Forja, un taller de caça i naturalesa per als més xicotets, o amb la tradicional exhibició d’oficis artesans, entre altres.

Juntament amb els tradicionals expositors del sector agrari hi haurà una representació d’altres sectors com l’automobilístic, participen associacions i comerç local, artesans, i el sector de la gastronomia i entreteniment.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari