Nules signa un conveni amb l'associació d'agricultors per a tramitar ajudes per al sector

Nules signa un conveni amb l'associació d'agricultors per a tramitar ajudes per al sector
20/04/2021 -

L’Ajuntament de Nules i l’Associació Local de Llauradors han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’oferir als llauradors del municipi assessorament en la tramitació de subvencions i inscripcions en registres oficials, principalment.

Aquest conveni s’ha signat aquesta setmana amb la presència de representants tant del consistori amb l’alcalde, David García, i el regidor d’Agricultura, César Estañol, com de l’associació amb el seu vicepresident, Adan Carrilero, i la secretària, Eva Ginés.

En concret, un dels principals serveis que prestarà l’organització agrària serà la tramitació de la Sol·licitud Única de Pagament 2021 o PAC i la inscripció al Registre General de la Producció Agrícola (REGEPA). Per tant, des de l’associació es gestionarà també aquest tipus d’ajudes a totes les persones de Nules interessades que no pertanyin a aquesta entitat.

Davant açò, el regidor d’Agricultura, César Estañol, comenta que “amb aquesta col·laboració es vol que els llauradors del nostre municipi puguen tramitar aquestes ajudes europees sense necessitat d’haver de traslladar-se a altres poblacions. Al mateix temps que, donem suport a l’Associació Local de Llauradors en el treball que desenvolupen en el sector agrari del nostre poble”.

Així doncs, les persones interessades a demanar aquestes subvencions han de contactar amb el departament d’Agricultura de l’Ajuntament de Nules, ubicat a la segona planta de l’edifici de l’antiga Cambra Agrària.

De fet, aquest conveni estarà en vigor durant el termini de tramitació de la PAC i REGEPA.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari