Nules flexibilitza les mesures restrictives municipals davant la disminució dels contagis per covid a la població

La Junta de Portaveus acorda allargar les accions preventives fins al pròxim 29 de novembre

Nules flexibilitza les mesures restrictives municipals davant la disminució dels contagis per covid a la població
20/11/2020 -

La Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Nules ha acordat flexibilitzar algunes de les mesures restrictives municipals davant la disminució dels contagis per Covid a la població.

De manera que, s’ha acordat reobrir el camp de futbol, el poliesportiu municipal, i les pistes esportives sols per als entrenaments i partits oficials dels diferents clubs que utilitzen aquestes instal·lacions, però es prohibeix l’assistència de públic i els vestuaris seguiran tancats com a mesures de prevenció.

La resta de mesures es perllonguen de moment set dies més, fins al pròxim 29 de novembre. Cal recordar que aquestes mesures van ser acordades per la Junta de Portaveus el passat 28 d’octubre davant l’increment important de contagis per la Covid en la localitat i en mires a interrompre o limitar la cadena de transmissió del virus en l’àmbit municipal, unes mesures que el passat 12 de novembre van ser allargades fins al 22 de novembre.

“Les dades publicades per la Conselleria de Sanitat en els últims dies han disminuït considerablement en relació amb les registrades a finals del mes d’octubre i principi d’aquest mes, per tant hem decidit flexibilitzar algunes d’aquestes mesures. No obstant això, no s’ha de baixar la guàrdia i encara que anem pel bon camí la responsabilitat personal segueix sent molt important per a frenar els contagis”, explica l’alcalde, David García.

Així doncs, seguiran precintats els parcs infantils i les zones d’oci públiques del municipi, igual que el mobiliari urbà, fonts i cabines de telèfon de la localitat per a evitar el seu ús i continuarà tallat el subministrament d’aigua de les fonts públiques.

Així mateix, segueixen suspesos els entrenaments dels jocs esportius que tenen lloc en l’horari extraescolar en els centres educatius de la localitat.

El personal de la brigada municipal seguirà desinfectant els carrers i els espais públics de manera continuada i també els llauradors seguiran portant a terme les tasques de desinfecció dels carrers amb els seus tractors.

I seguiran suspesos els actes públics municipals programats per les diferents regidories de l’ajuntament; igual que l’autorització de cessió del saló multifuncional per a les activitats del CEAM.

També s’allarga el reforç dels torns de la Policia Local, especialment els caps de setmana, per a controlar el compliment de les mesures de prevenció i distanciament social, i vigilar el toc de queda nocturn dictaminat per la Generalitat Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari