Nules forma a persones aturades en atenció a majors dependents

Nules forma a persones aturades en atenció a majors dependents
23/09/2021 -

Un total de huit persones desocupades de Nules s’han format al llarg d’aquest mes de setembre en atenció a persones dependents. En concret han participat en el curs anomenat “Formació bàsica en la cura a Persones Majors Dependents” que ha tingut lloc a l’edifici de l’antiga Cambra Agrària els dies 13, 15, 17, 20, 22 i 24 de setembre.

Així doncs, l’Ajuntament de Nules en col·laboració amb la Diputació Provincial de Castelló han posat en marxa aquest curs gratuït que forma part de l’Estratègia Provincial per al Foment de l’Ocupació, Emprenedoria i Promoció Econòmica.

El curs ha estat impartit per un educador social amb l’objectiu de formar i orientar a la figura del personal cuidador en coneixements teoricopràctics sobre la cura i atenció de persones dependents; de capacitar a aquest personal de les estratègies, habilitats, valors, aptituds i actituds per a l’augment de la qualitat de vida de les persones dependents; i d’impulsar el reconeixement social del personal cuidador afavorint una orientació per a una futura integració en el mercat laboral.

Amb tot, des de la Regidoria de Polítiques d’Ocupació s’assenyala que “aquesta actuació va dirigida, principalment, a persones desocupades o en procés de millora d’ocupació que vulguen treballar en l’atenció de persones majors dependents en l’àmbit domiciliari, residencial o hospitalari”, comenta la regidora de l’àrea, Rosa Ventura.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari