Nules forma sis persones desocupades com a auxiliars de magatzem

Nules forma sis persones desocupades com a auxiliars de magatzem
15/03/2022 -

Un total de sis persones desocupades de la localitat han participat en el curs de formació sobre “Activitats Auxiliars de Magatzem” que ha impartit l’Ajuntament de Nules amb l’objectiu d’ampliar les seues possibilitats d’inserció al mercat laboral.

Així doncs, aquest curs s’ha desenvolupat al llarg dels mesos de desembre a març amb una durada total de 250 hores, i s’emmarca en el programa de LABORA de Formació Professional per a Desocupats. De fet, el curs ha estat finançat amb 13.155 euros per LABORA Servei d’Ocupació i Formació de la Generalitat Valenciana.

Davant açò, des de la regidoria de Polítiques d’Ocupació s’assenyala al respecte que una de les particularitats d’aquest curs és que inclou sessions pràctiques en empreses, “en concret aquest alumnat ha pogut realitzar les pràctiques en la Cooperativa Agrícola Sant Josep de Nules, de manera que el període de pràctiques ha sigut de 40 hores”, matisa la regidora Rosa Ventura.

Amb tot, l’Ajuntament de Nules segueix treballant juntament amb LABORA perquè les persones desocupades del municipi puguen formar-se, per a així millorar la seua ocupabilitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari