Nules formalitza la dimissió de la regidora Susana Tusón

Nules formalitza la dimissió de la regidora Susana Tusón
02/05/2021 -

El ple de l’Ajuntament de Nules, celebrat en sessió ordinària dijous passat, ha fet efectiva la renúncia de la regidora i segona tinent d’alcalde, Susana Tusón. Així doncs, amb la formalització de la dimissió l’edil deixa les delegacions de Sanitat, Gent Major, Cementeri i Tanatoris, Biblioteca, Comerç, Transparència, Embelliment Urbà i Tradicions.

Aquesta dimissió està motivada per temes personals a causa de la gran càrrega de treball i a la dificultat de compaginar les seues funcions a l’Ajuntament amb el seu treball i amb la seua família.

Cal assenyalar que, Tusón va ser l’encarregada de gestionar les qüestions en matèria sanitària durant aquest any tan complicat per la pandèmia. A més, va ser la impulsora de la campanya “Activa Nules” promoguda per l’ajuntament amb l’objectiu de reactivar el comerç local davant el context econòmic complicat derivat de la conjuntura epidemiològica.

L’alcalde, David García, ha agraït la tasca realitzada per la seua companya de l’equip de govern local durant tot el temps que ha estat en el càrrec, sobretot, en aquest últim any tan delicat per la crisi sanitària.

Al ple ordinari d’aquest mes de maig prendrà possessió del càrrec el nou regidor del grup municipal Centrats en Nules (CeN), Raúl García.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari