Nules fumiga contra els mosquits amb helicòpter

Nules fumiga contra els mosquits amb helicòpter
06/04/2022 -

L’Ajuntament de Nules ha fumigat aquest dimecres amb helicòpter la zona de la finca d’El Pou per previndre plagues de mosquits quan pugen les temperatures.

Així doncs, en aquest tractament aeri s’han utilitzat un total de 5.000 litres del producte Vectobac 12. De manera que, amb aquesta actuació es vol evitar una plaga important de mosquits davant el gran nombre de larves detectat en aquesta zona humida que presenta gran quantitat d’aigua estancada a conseqüència de les pluges registrades en les últimes setmanes.

Precisament l’alcalde de Nules, David García, juntament amb la regidora de Platges, M. José Esteban, han pogut presenciar aquestes accions acompanyats del personal responsable de Lokímica, empresa adjudicatària d’aquest servei a Nules i que s’ha encarregat de les fumigacions aèries.

Des de l’Ajuntament de Nules es recorda que s’ha pogut fer front a aquesta situació excepcional perquè compta amb el seu propi Pla de Tractament Aeri per al Control de Mosquits en la zona humida del seu terme municipal, “la diputació provincial era l’entitat que s’encarregava de portar a terme les fumigacions aèries contra els mosquits, però amb la nova licitació del servei no compta amb un pla de vol aprovat. L’empresa adjudicatària Lokímica, que realitza aquestes actuacions a la nostra població, compta amb l’aprovació d’un pla de vol per a aquest tipus de situacions, per tant, Nules ha tingut previsió davant les circumstàncies que presenta aquesta zona”, explica l’alcalde, David García.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari