Nules posa en funcionament l'arxiu històric audiovisual

Nules posa en funcionament l'arxiu històric audiovisual
24/02/2023 -

L’Ajuntament de Nules ha obert hui les portes de l’Arxiu Històric Audiovisual (AHA), amb el qual vol oferir un nou servei a investigadors i a la ciutadania, de manera que el municipi compta amb un fons fotogràfic, audiovisual, i cartogràfic digitalitzat i també es pot trobar el material en format físic.

De fet, l’acte d’obertura ha comptat amb la presència de l’alcalde, David García, el regidor d’Arxius, Guillermo Latorre, i d’altres membres de la Corporació Municipal, els quals han pogut conèixer aquestes noves instal·lacions que comptem també amb un scanner digitalitzador, i dos ordinadors amb accés públic.

Així doncs, Guillermo Latorre, explica que aquesta iniciativa naix d’una demanda feta per alguns historiadors i investigadors de la localitat, “al mateix temps que es dona resposta també a la necessitat del veïnat de conèixer l’evolució del nostre poble”.

Amb tot, la principal finalitat d’aquest arxiu és, per una banda, que qualsevol veí o investigador puga accedir a aquest material i tindre còpia del mateix; i per l’altra, es vol que siga un lloc de referència perquè el veïnat interessat a aportar i donar fotografies o altre tipus de material ho puga fer.

En aquest sentit, cal assenyalar que l’Arxiu Històric Audiovisual estarà obert tots els dimecres en horari de 9.00 a 12.00 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari