Nules torna a fer una crida a la població per a que s'autoconfine durant quinze dies

Recolza les mesures preses per la Conselleria de Sanitat i rep l’ajuda de la Diputació Provincial de Castelló

Nules torna a fer una crida a la població per a que s'autoconfine durant quinze dies
30/10/2020 -

L’Ajuntament de Nules davant l’ increment de contagis en les últimes setmanes, que es troba en 49 casos positius per prova PCR, torna a fer una crida a la població per a que durant els pròxims quinze dies s’autoconfine limitant al màxim les relacions socials no necessàries.

En aquest sentit, l’Alcalde de Nules, David García, recolza i valora positivament les mesures preses per la Conselleria de Sanitat, “en aquest moments delicats són mesures difícils però necessàries i hi ha que fer un esforç entre tots per a eixir d’aquesta conjuntura sanitària. Volem traslladar a la ciutadania un missatge unitari de tots els grups municipals per a que durant quinze dies s’autoconfine per a així intentar baixar les xifres”.

De fet, a partir de les 00.00 hores de dissabte, 31 d’octubre, entraran en vigor les noves mesures decretades per la Generalitat Valenciana per al municipi de Nules, així doncs es limiten els aforaments de vetlles a 15 persones en espais tancats i a 25 persones en zones a l’aire lliure; les ceremònies de diferents tipus no podran superar les 30 persones; els locals comercials deuran limitar l’aforament a 1/3 del total; també la venda ambulant es redueix a un 50% d’aforament; i per al sector de l’hostaleria es limita l’aforament a 1/3 en l’interior i a un 50% en les terrasses. Per altra banda, hi ha reducció també d’aforament per a la biblioteca, cases d’apostes, acadèmies i autoescoles.

Davant açò, García explica que “des de l’ajuntament ens hem ficat en contacte amb els representants de tots els sectors locals afectats per a aquestes noves mesures per a comunicar-los la manera en la que els afecta”.

A més, la Diputació Provincial de Castelló, mitjançant el seu president José Martí, s’ha posat a disposició de l’Ajuntament de Nules per a ajudar-lo a fer front a aquesta situació. De manera que, efectius del Consorci Provincial de Bombers portaran a terme tasques de desinfecció en diferents punts de la localitat com ara la Residència de Persones Majors Mare de Déu de la Soledat o en zones comercials, amb aquesta actuació recolzaran les que de manera continuada realitzen la brigada municipal i precisament aquesta nit també els llauradors locals reprendran les tasques de desinfecció amb els seus tractors.

Totes aquestes mesures se sumen a les decretades aquesta setmana pel consistori, a més en el dia de hui ha tingut lloc una reunió per a coordinar el dispositiu de vigilància i control que realitzarà tant la Policia Local com la Policia Autonòmica.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari