Nules homenatja a Sant Roc

Nules homenatja a Sant Roc
17/08/2020 -

La reina de la Vila de Nules, Jèssica Gozalbo Romero, i les dames, Cristina Cuesta Valero i Zaila Ferrer Moldenhawer han presidit juntament amb l’alcalde de Nules, David García, i de membres de la Corporació Municipal la missa en honor a Sant Roc que ha tingut lloc a la capella de la Mare de Déu del Carme de les platges de Nules.

Cada any els nulers i les nuleres homenatgen a Sant Roc amb diferents actes que per les actuals circumstàncies sanitàries derivades de la Covid-19 s’han suspés. No obstant això, s’ha mantingut un dels actes religiosos per a commemorar aquesta festivitat, ja que també s’ha suspés la processó i el tradicional repartiment de bescuits i pans davant de la capella de la població marítima.

Així doncs, aquesta programació comptava amb destacades activitats esportives que també s’han suspés com la Marxa a Peu Solidària no competitiva a benefici de l’Associació contra el Càncer, la Volta a Peu Sant Roc o la prova ciclista Trofeu Sant Roc Platja de Nules, entre altres. Però a més, també la terrassa l’Estany albergava espectacles i actuacions musicals i culturals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari