Nules imparteix cursos de natació adaptats a xiquets i xiquetes amb diversitat funcional

Nules imparteix cursos de natació adaptats a xiquets i xiquetes amb diversitat funcional
14/05/2021 -

Aquesta setmana ha començat a la Piscina Municipal de Nules un curs de natació adaptat a xiquets i a xiquetes amb diversitat funcional, es tracta d’una iniciativa que s’ha posat en marxa a aquesta localitat per primera vegada i que ha tingut molt bona acollida entre les persones usuàries.

De fet, s’han cobert les quatre places oferides i la idea és impartir dos cursos més al llarg de l’any, “és una novetat que s’ha inclòs enguany en la programació de la piscina, de manera que s’ha començat a treballar en quatre alumnes que ho han sol·licitat i a poc a poc s’anirà ampliant l’oferta d’aquest tipus de cursos adaptats”, comenta el regidor d’Esports, Gabriel Torres.

Cal assenyalar que la duració aproximada d’aquest curs serà de set setmanes, així doncs els monitors treballen de manera individual amb cadascú dels alumnes durant un temps de 20 a 25 minuts per sessió, “cada alumne té unes necessitats específiques per tant el monitor adapta la classe a cadascú d’ells”, matisa Torres.

Amb tot, des de l’Ajuntament de Nules s’han programat un total de tres cursos que es desenvoluparan durant l’any amb uns preus que compten amb una tarifa més reduïda a l’habitual.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari