Nules implica els seus joves en la conservació i neteja de les platges

Nules implica els seus joves en la conservació i neteja de les platges
05/04/2022 -

L’Ajuntament de Nules està treballant en una campanya de neteja de les seues platges dirigida a l’alumnat de tercer de l’ESO de l’IES Gilabert de Centelles, amb la qual es vol conscienciar els més joves en aspectes relacionats amb la conservació i neteja de l’entorn marítim.

De fet, des de la regidoria de Platges s’està impulsant aquesta iniciativa juntament amb l’Associació Chelonia i el seu projecte anomenat “Mares Circulares” en el qual col·labora Coca-cola. Per aquest motiu, la regidora M. José Esteban s’ha reunit amb el director de l’àrea Mediterrani d’aquesta entitat, César Pérez, per a coordinar aquest projecte.

Amb tot, la idea és portar a terme aquesta activitat al mes de maig, “aquesta acció contempla tant formació, amb xerrades al centre educatiu, com actuacions de neteja a la platja, de manera que els joves contribueixen així al bon estat de conservació de reserves marines i àrees protegides, al mateix temps que es sensibilitza sobre la problemàtica global de les escombraries marines i el seu impacte mediambiental”, assenyala Esteban.

L’Ajuntament està treballant per a signar, en breu, un conveni de col·laboració amb l’Associació Chelonia per a portar a terme durant l’any diferents campanyes relacionades amb el medi marí.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari