Nules impulsa el seu patrimoni amb una ruta poètica

Nules impulsa el seu patrimoni amb una ruta poètica
12/05/2021 -

El municipi de Nules compta amb una Ruta Poètica que té com a objectiu promocionar i impulsar la poesia, el patrimoni i la història del poble. Aquesta activitat està disponible a través de codis QR que es troben repartits per diferents espais tant de Nules com de la zona marítima.

D’aquesta manera, racons importants i interessants de la població, com són la Plaça Major, el Jardí Botànic, l’Església del Convent, l’Ermita de Sant Xotxim, el Museu de Medallística “Enrique Giner” o el Far de les Platges de Nules, entre altres, poden ser visitats amb motiu d’aquesta activitat oferint així una manera diferent de passejar i recórrer el poble.

La Ruta Poètica compta amb 15 punts amb els seus codis QR corresponents, els quals es poden escanejar amb el mòbil i poder així escoltar cada poesia. Igualment, amb el codi es pot accedir al blog de la Ruta Poètica, on està disponible tota la informació de cada una de les poesies i la localització dels diferents llocs que es pot visitar.

A més, altra de les particularitats d’aquesta iniciativa és que els diferents poemes estan recitats per veïns i veïnes del poble, però també pel veïnat de la vila agermanada de Nyons, que també ha volgut participar recitant poesia en llengua francesa.

Amb tot, des de la regidoria de Cultura es remarca que “la Ruta Poètica és una iniciativa de l’Associació Cultural La Corretjola que s’inicia en una època complicada per al món de la cultura, no obstant això hem volgut impulsar nous formats d’activitats culturals que siguen accessibles per a tothom i adaptades a les restriccions. En tot cas, la intenció es seguir ampliant aquesta ruta amb el temps”, indica Maria José Esteban, regidora de Cultura.

Aquesta activitat està promoguda per l’Associació Cultural La Corretjola amb la col·laboració de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Nules i qualsevol persona interessada pot participar accedint a l’adreça www.rutapoeticanules.blogspot.com

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari