Nules informa la indústria dels beneficis de constituir una EGM

Nules informa la indústria dels beneficis de constituir una EGM
12/07/2022 -

Nules ha albergat hui una jornada informativa enfocada al sector industrial de la població per donar a conèixer les oportunitats i els beneficis que comporta el fet de constituir-se com una Entitat de Gestió i Modernització (EGM) segons acull la llei 14/2018.

Així doncs, l’Ajuntament de Nules, el Consorci Gestor del Pacte Territorial per l’Ocupació de la Plana Baixa i la Federació de Polígons Professionals han convocat per un costat a les empreses del polígon industrial la Mina, i per altre a les que formen l’Agrupació d’Interés Urbanístic de la zona Hortofructícola per a explicar-los els detalls de l’expansió i de creixement que ofereix aquesta legislació per als parcs industrials de la Plana Baixa. Una iniciativa que d’ací a poc temps traslladaran també a la resta d’empreses dels polígons industrials del municipi.

De manera que, en aquesta jornada ha participat Encarni Trigo, Tècnic de l’Àrea d’Indústria del Consorci Gestor del Pacte Territorial de la Plana Baixa amb la xerrada sobre la gestió d’un nou entorn industrial per al futur dels parcs empresarials de Nules.

També, Diego Romá, gerent de Fepeval, ha parlat sobre els reptes i les oportunitats d’aquesta normativa per a les empreses industrials del polígon de la Mina. Així mateix, Asun Roselló, gerent d’ADET i Elena Álamo, gerent d’AEPIR, han parlat a les persones assistents sobre la dinamització del teixit empresarial de Nules.

“Creiem que aquesta jornada és important per donar a conéixer al nostre sector industrial quines oportunitats de desenvolupament i modernització que tenen i com treure partit de les normatives vigents. El sector industrial és clau per a Nules i hem de fer tot el possible perquè puga continuar creixent”, comenta al respecte el regidor dʻIndústria, César Estañol.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari