Nules insta a la generalitat valenciana a compartir amb els ajuntaments informació d’afectats pel covid-19

Se suma a la iniciativa d’altres consistoris amb l’objectiu de previndre contagis i ajudar a les persones afectades del municipi

Nules insta a la generalitat valenciana a compartir amb els ajuntaments informació d’afectats pel covid-19
01/04/2020 -

L’Ajuntament de Nules insta a la Generalitat Valenciana a compartir amb els ajuntaments la informació relacionada amb les persones afectades pel Covid-19 per a poder previndre i controlar contagis i ajudar-les amb els diferents recursos municipals activats davant aquesta situació d’emergència sanitària.

En aquest sentit, Nules se suma a la iniciativa d’altres institucions locals que també han manifestat públicament la idoneïtat de conéixer quines persones estan contagiades o en quarantena per a millorar els seus serveis.

Davant açò, l’alcalde de Nules, David García, explica que han transmès a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública en reiterades ocasions la preocupació d’aquesta entitat local, “hem enviat escrits sol·licitant informació a diferents departaments de la conselleria a la província de Castelló sense obtenir cap tipus de resposta al respecte. La nostra obligació com ajuntament és garantir la salut de la ciutadania i previndre contagis, i sols podrem ser eficients si som coneixedors de les persones afectades o en quarantena. Volem aquesta informació per a poder assistir a aquestes persones oferint-les els serveis que hem activat com ara el subministrament de medicaments o aliments”.

Des de l’Ajuntament de Nules es reitera que aquesta informació ajudaria principalment a les persones afectades i a les que estan en quarantena.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari