Nules insta Iberdrola a substituir un pal de llum perillós per al vianant

Nules insta Iberdrola a substituir un pal de llum perillós per al vianant
27/01/2021 -

L’Ajuntament de Nules porta quatre anys sol·licitant a Ibredrola la substitució d’un pal de llum situat al carrer la Llosa cantonada amb el carrer de Sant Carlos, que per la seua ubicació comporta perillositat als vianants d’aquesta zona, ja que al estar col·locat a la vorera, per a poder pasar per aquest tram, hi ha que baixar a la calçada amb el consegüent risc d’atropellaments.

Davant açò, l’alcalde David García, reivindica públicament a Iberdrola que porte a terme aquesta actuació, “en tots aquests anys s’han remès diferents requeriments i escrits per a que es done solució a aquesta problemàtica que estan patint els nostres veïns i veïnes, i a hores d’ara encara no s’ha actuat. Aquest pal de llum es va instal·lar temporalment i quatre anys després seguiex al mateix lloc generan problemes d’accessibilitat al nostre municipi”.

Aquest pal d’enllumenat es va col·locar l’any 2016, de manera provisional, després de l’ensorrament d’una casa, com a conseqüència d’un temporal de vent.

Per tant, des de la institució local es reivindica a Ibredrola que, el més aviat possible, s’elimine el pal de llum de la vorera del carrer la Llosa per a evitar que es produeixi algun incident important.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari