Nules instal·larà papereres de paper i d'envasos en dependències municipals

Nules instal·larà papereres de paper i d'envasos en dependències municipals
10/02/2020 -

L’Ajuntament de Nules instal·larà papereres de paper i d’envasos en diferents dependències municipals amb l’objectiu de fomentar la recollida selectiva de residus als edificis públics.

En total es repartiran 80 recipients que es distribuiran entre les tres plantes de l’ajuntament i dels diferents departaments ubicats a l’antic edifici de l’ajuntament com ara la Policia Local, Turisme, Cultura o l’Alcaldia. A més, també es dotarà de papereres de selectiva l’edifici de l’antiga Cambra Agrària que alberga diferents àrees municipals com l’Agència de Desenvolupament Local (ADL), Agricultura o el Focus d’Empreses, entre d’altres. Per altra banda, també es col·locaran papereres a Serveis Socials, al Centre AFA i a l’Arxiu Municipal.

Precisament, recentment ha tingut lloc una reunió per a coordinar aquest treballs que començaran la pròxima setmana. En aquesta han estat presents l’alcalde de Nules, David García; el regidor de Medi Ambient, César Estañol; la regidora d’Edificis Municipals, M. José Esteban; els responsables del personal de neteja i de la brigada municipal; i el tècnic de Medi Ambient de l’Ajuntament de Nules, “la intenció és que la pròxima setmana estiguen les papereres instal·lades en cadascuna de les dependències municipals”, apunta la regidora d’Edificis Municipals, M. José Esteban.

Cal assenyalar a més que aquesta actuació s’emmarca en la campanya mediambiental 12 mesos 12 causes, que es desenvoluparà al llarg d’aquest any, “es tracta de la segona d’aquestes accions que tindrà lloc aquest mes de febrer i que està relacionada amb el foment del reciclatge en diferents àmbits. De fet, aquest més també s’ha dut a terme una campanya en alguns centres educatius per a conscienciar els més menuts sobre la importància del reciclatge i l’adequada gestió dels residus”, explica el regidor de Medi Ambient, César Estañol.

Aquestes papereres de paper i d’envasos han sigut donades a l’Ajuntament de Nules per Ecoembes, organització mediambiental sense ànim de lucre que promou la sostenibilitat i la cura del medi ambient a través del reciclatge.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari