Nules instal·la radars mòbils en diferents punts de la localitat

A través de la Policia Local, l’Ajuntament posa en marxa la campanya de control de velocitat i de sensibilització per al compliment dels límits de velocitat

Nules instal·la radars mòbils en diferents punts de la localitat
13/07/2021 -

L’Ajuntament de Nules, a través de la Policia Local, ha posat en marxa una campanya de control de velocitat i de sensibilització per al compliment dels límits de velocitat en els diferents nuclis urbans. Per aquest motiu, s’han instal·lat diversos radars mòbils, cedits per la Direcció General de Trànsit (DGT), en diferents punts tant de Nules, Mascarell com de la zona marítima.

Davant la qual cosa, l’Alcalde i Regidor de Seguretat i Policia Local, David García, comenta que “aquesta iniciativa s’ha pres amb l’objectiu d’intentar reduir la sinistralitat en aquells punts d’algunes vies urbanes en les quals se circula a major velocitat de la permesa. Així doncs, es tracta en definitiva d’una campanya de sensibilització impulsada per la Policia Local de Nules que es desenvoluparà durant els mesos estivals”.

No obstant això, cal recordar a més que el mes de maig passat van entrar en vigor els nous límits de velocitat, que van significar la reducció de 50 km/h a 30 km/h en vies d’un sol carril per sentit i de 20 km/h en aquells trams en els quals no hi ha diferència d’altura entre la calçada i la vorera.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari