Nules intal·la tendals en l'exterior de l'ambulatori

Nules intal·la tendals en l'exterior de l'ambulatori
19/08/2020 -

L’Ajuntament de Nules, mitjançant la brigada municipal, ha instal·lat uns tendals en els exteriors del centre de salut perquè les persones usuàries tinguen ombra mentre esperen l’entrada a la consulta.

Des de la regidoria de Sanitat s’assenyala que amb aquesta actuació s’ha donat resposta a una proposta feta per les persones usuàries: “davant la nova normativa de funcionament dels centres de salut i per tant a l’aforament limitat en el seu interior, moltes de les persones usuàries han d’esperar el seu torn fora del centre, per aquest motiu s’ha instal·lat aquests tendals en la zona exterior d’espera perquè puguen tindre ombra”, comenta Susana Tusón.

Aquesta iniciativa ha estat consensuada entre l’Ajuntament de Nules i el personal de direcció de l’ambulatori de la localitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari