Nules invertirà més de 200.000 euros en la millora de la seua accessibilitat

Nules invertirà més de 200.000 euros en la millora de la seua accessibilitat
28/09/2022 -

L’Ajuntament de Nules invertirà un total de 228.488, 76 euros en la millora de l’accessibilitat de diferents punts del municipi. En concret, es va a licitar diferents obres emmarcades en els Plans Provincials d’Obres i Serveis “Castelló Avança” de la Diputació Provincial de Castelló corresponents a l’exercici 2022/2023.

Així doncs, es portaran a terme actuacions de millora de l’accessibilitat i seguretat viària en la urbanització Racó del Pou amb un import de 205.450,36 euros; també es preveu millorar l’accessibilitat i el trànsit de l’avinguda Diagonal amb una inversió d’11.231,22 euros; així mateix es vol actuar en el carrer de Sant Bartomeu amb un pressupost d’11.807,18 euros.

Davant açò, l’alcalde, David García, comenta al respecte que “les empreses interessades poden presentar-se a un d’aquests projectes o a tots”, de manera que el termini per a presentar ofertes finalitza el pròxim divendres 7 d’octubre. Cal assenyalar, a més, que la documentació es troba publicada a la Plataforma de Contractació de l’Estat.

Des de l’Ajuntament de Nules es vol destacar la importància d’aquestes actuacions “amb les quals seguim treballant en el pla de millora de l’accessibilitat del nostre municipi”, matisa David García.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari