Nules treballarà conjuntament amb el Grup per a la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló

Nules treballarà conjuntament amb el Grup per a la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló
27/12/2020 -

L’Ajuntament de Nules es va reunir, la setmana passada, amb Juan Luis Porcar, historiador i membre actiu del Grup per a la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló, amb l’objectiu de començar unes línies de treball conjuntes per a la recuperació de la memòria de les víctimes de la Guerra Civil.

D’aquesta manera, el consistori nuler, seguint amb la trajectòria marcada per la regidoria de Patrimoni, treballarà de manera conjunta amb aquest organisme per a “no oblidar a les persones que van perdre la vida durant la fatídica guerra. És un deure honrar la memòria d’aquestes persones i una obligació com a institució pública investigar i facilitar informació als seus familiars”, destaca l’edil de Patrimoni, Guillermo Latorre.

Per a això, totes dues entitats s’han compromés a continuar investigant i a crear una base de dades conjunta. Aquesta col·laboració s’emmarca en el projecte de posada en valor de Nules com a municipi epicentre de guerra, que s’ha posat en marxa en aquesta legislatura amb els treballs de restauració de blocaus, la realització de rutes monogràfiques, o amb la futura creació d’un centre d’interpretació de la Guerra Civil, entre altres iniciatives.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari