Nules injecta 800.000 euros a l'economia local en gener

L’Ajuntament de Nules ha pagat durant el mes de gener d’aquest any la quantitat de 769.428,73 euros, una injecció important de diners que col·loca al consistori en motor fonamental de l’economia local.

En concret, aquesta xifra correspon, principalment, al pagament de proveïdors, tant de la localitat com d’altres poblacions, i d’ajudes i de subvencions de diferents tipus.

Des de la regidoria d’Hisenda, Guillermo Latorre, assenyala que, “s’està portant a terme una gestió eficient i responsable que ha millorat notablement en l’últim any, coincidint amb el primer pressupost executat en la seua totalitat per l’actual govern local. A més, gràcies a la reducció del Període Mitjà de Pagament a Proveïdors, l’Ajuntament de Nules està atenent les seues obligacions en un termini de temps raonable, evitant així demores que puguen perjudicar als proveïdors, especialment en aquests moments tan complicats per la pandèmia”.

Cal recordar que l’Ajuntament de Nules ha reduït en l’últim trimestre de l’any 2020 el Període Mitjà de Pagament a Proveïdors (PMP) a 38,54 dies. De fet, s’ha passat de pagar a 110,58 dies en el tercer trimestre de l’any 2020 a 38,54 dies en el quart del mateix any.