Nules fa una crida a les persones confinades perquè utilitzen el servei a domicili d'aliments i medicaments

Nules fa una crida a les persones confinades perquè utilitzen el servei a domicili d'aliments i medicaments
03/02/2021 -

Des de l’Ajuntament de Nules es recorda, de nou, a la ciutadania que aquelles persones que ho necessiten disposen al seu abast del servei de proveïment d’aliments i medicaments a domicili i de transport al centre de salut.

En concret, el que es vol amb aquest servei és que les persones de col·lectius vulnerables, les diagnosticades positives en COVID-19, i les que han de fer quarantena eixquen al carrer, “s’han detectat casos que estan incomplint les indicacions sanitàries, se segueix eixint al carrer principalment per comprar, posant en risc la salut d’altres persones”, comenta l’alcalde, David García.

Per tant, les persones interessades poden fer les comandes de dilluns a divendres, en horari de 9 a 14 hores, telefonant al 964 67 00 01, de manera que el repartiment es farà durant la mateixa vesprada sempre que siga possible.

També es pot sol·licitar el servei de transport al centre de salut que realitza el personal voluntariat de Creu Roja a l’ajuntament o a Creu Roja de Nules.

Aquest servei es va posar en marxa el passat 15 de març “des de l’ajuntament es va activar aquest programa per a donar resposta a les recomanacions de les autoritats sanitàries per a que la ciutadania, en especial les persones dels col·lectius més vulnerables, no ixqueren de les seues cases. Es tracta d’una iniciativa solidària que té molt bona acollida i que és possible gràcies a les agrupacions de Protecció Civil i de Creu Roja de la localitat que s’encarreguen de la recollida i repartiment de les comandes”, explica García.

Cal recordar que amb aquest servei hi col·laboren també la Cooperativa Agrícola Sant Josep de Nules i algunes de les farmàcies del municipi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari